Subscribe:
Aceste leacuri naturiste au caracter informativ, nu constituie propriu-zis o reteta medicala. Consultati medicul inainte de a incepe orice fel de tratament.

Alifii - Acnee, rani, arsuri

1. Se iau următoarele plante : gălbenele 1parte, pătlagină 1parte, pelin alb ½ parte, rădăcină de tătăneasă ½ parte. Se amestecă bine, se iau 113gr de amestec care se fierb în untură curată de porc, până când plantele devin ca jumările [să nu se ardă]. Lăsăm să stea o zi preparatul, după care îl încălzim la bain-marie şi îl strecurăm. 1parte =14gr.

2.    50gr seu de oaie se fierbe în 100ml lapte dulce. Se pune la răcit, până când seul se ridică deasupra. Se ia cu o strecurătoare şi se amesteca bine cu 50gr ceară de albine topită, 25gr unt, 3 linguri de ulei de floarea soarelui şi puţină colonie. Se păstrează la rece în cutii închise.

2 comentarii:

cosuri sub piele spunea...

Foarte buna mixtura!
Multumesc!

Anonim spunea...

Recomand pentru acnee un tratament natural pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree de la Thursday Plantation. Eu cu ajutorul acestor produse am reusit sa ma vindec de cosuri si puncte negre. Sunt 4 produse care au facut minuni..o spuma naturala, o lotiune tonica, o crema hidratanta si un gel medicinal anti-acnee.

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...