Subscribe:
Aceste leacuri naturiste au caracter informativ, nu constituie propriu-zis o reteta medicala. Consultati medicul inainte de a incepe orice fel de tratament.

Ciocuri pe coloana

- Alifia de sanziene: 20 g planta uscata, bine maruntita se pun la macerat timp de 12 ore in 30 ml spirt sanitar, intr-un borcan inchis ermetic.
Se adauga 200 ml ulei de masline si se tine in „bain marie“ timp de 3 ore, agitand vasul din cand in cand. Se lasa in repaus 3 zile, dupa care se filtreaza. Dupa filtrare, se pune intr-un vas pe foc si se adauga 50 g ceara de albine, amestecandu-se continuu pana se topeste. Dupa racire, se pastreaza la rece. Se fac frictionari de-a lungul coloanei vertebrale in fiecare seara.
- Tinctura din: 70 gr marul lupului, 10 gr jojoba, 10 gr tataneasa, 10 gr cimbru. Peste aceste plante, intr-un borcan, se adauga 500 ml spirt sanitar. Borcanul se inchide ermetic si se lasa la macerat 15 zile, agitandu-se din cand in cand. Se filtreaza si se pastreaza in sticle de culoare inchisa. Cu aceasta tinctura se pun comprese pe zona afectata, tinandu-se de seara pana dimineata.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...