Subscribe:
Aceste leacuri naturiste au caracter informativ, nu constituie propriu-zis o reteta medicala. Consultati medicul inainte de a incepe orice fel de tratament.

Artroza

- Se aplica o pasta obtinuta din usturoi pisat amestecat cu apa, pe zona afectata.
- Se amesteca 3 linguri de troscot cu 2 linguri de frunze de mesteacan si 2 linguri de fructe de maces. Se pune amestecul intr-un termos si se toarna deasupra un pahar de apa fiarta. Se lasa peste noapte, iar a doua zi se adauga in infuzie 2 lingurite de sare. Se inmoaie o carpa curata de bumbac in aceasta infuzie, se stoarce si se aplica pe locul bolnav.
Se acopera cu ceva gros si se mentine cateva ore dupa care se repeta procedura.
Tratamentul se face pana la disparitia bolii.
- Se iau paie de ovaz, se toarna o cantitate corespunzatoare de apa si se fierbe 30 minute la foc mic. Se aplica cataplasme caldute.
- Se toarna ulei de masline peste frunze tinere de nuc si se lasa timp de 3-4 ore, dupa care se aplica frunzele in 3-4 straturi pe locul bolnav.
- Se aplica pe locul bolnav cataplasme cu ceapa tocata sau usturoi pisat.



2 comentarii:

Bio Center Medical spunea...

Chiar daca din pacate artroza nu poate fi tratata complet, se poate ameliora simptomele si frana evolutia bolii. De aceea orice tratament naturist intotdeauna e bine de stiut si de pus in practica.

Viridis spunea...

Ca si in alte maladii ,artroza poate fi tratata prin medicina naturista,fie ca este vorba de ceaiuri sau de medicamente care au in componenta lor extracte 100% naturale.

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...