Subscribe:
Aceste leacuri naturiste au caracter informativ, nu constituie propriu-zis o reteta medicala. Consultati medicul inainte de a incepe orice fel de tratament.

Negi

Tratamente naturiste pentru negi 
Negi : se pot vindeca printr-o masare cu coajă de nucă pe locul respectiv timp de câteva zile sau se poate pune pe neg o bucăţică mică de coajă verde de nucă [cu partea zemoasă] sub un plasture, pe timp de noapte. Se mai pot masa cu ulei de ricin de trei ori pe zi .

Usturoiul este un remediu eficient, vechi dar bun pentru tratarea acestei probleme. Bandajeaza zona in care ai asezat usturoiul pisat, clateste si igienizeaza doar dupa 12 ore.

Arborele de ceai, sub forma de crema, poate fi o buna solutie pentru a scapa de negi. Se aplica in fiecare seara, timp de mai multe saptamani si se indeparteaza dimineata, spalandu-se zona respectiva.

Baile fierbinti cu apa si otet, realizate in fiecare saptamana. Sedintele dureaza pana la 90 de minute, iar in acest timp, temperatura apei va fi ridicata, atat cat sa poti suporta.

Pudra de acid salicilic este si ea o metoda eficienta pentru indepartarea negilor. Este componenta activa a aspirinei, pe care o poti pisa si o asezi pe zona afectata. Aplica un bandaj pe care il vei indeparta dupa 12 ore, iar in cateva zile vei scapa de probleme.

O metodă destul de ciudată care poate fi încercată : dintr-un ghem de sfoară de cânepă se ia un fir pe care se fac atâtea noduri, câţi negi aveţi, spuneţi în gând 1 neg şi faceţi un nod apoi 2 şi faceţi alt nod şi în continuare până faceţi atâtea noduri câţi negi aveţi. Apoi cu un cuţit faci o groapă adâncă de  4-5cm în pământ se pune sfoara şi se acoperă cu pământ. Ce se întâmplă nu se şti dar negii vor dispare după câteva zile, fără semn fără durere !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...